Foto Nunti

Chiar dacă unul din prietenii tăi are o cameră foto performantă, aminteşte-ţi că nu camera face pozele, ci fotograful. Profesioniştii au experienţă, cunoştinţe şi o pregătire riguroasă în domeniu.
Fotografia de nuntă necesită anumite abilităţi speciale, care se învaţă în ani de pregătire. Un profesionist îţi poate face fotografii perfecte, indifferent de lumina din biserică, condiţiile meteo sau alte provocări care pot apărea şi se poate adapta rapid la orice condiţii. 

Majoritatea fotografilor oferă, fie contra cost, fie inclus în pachetul de nuntă, o şedinta foto de logodnă, cu cei doi viitori miri. Aceasta are loc înaintea nunţii şi îi ofera fotografului ocazia să vă cunoască, pentru a şti ce gen de fotografii vi se potriveşte mai bine. 

În aceleaşi timp, această întâlnire ar putea fi şi un test pentru fotograf. Dacă nu îţi plac fotografiile lui ai timp să te răzgândeşti şi să apelezi la altcineva.
Mai mult, viitorii miri au ocazia să-l cunoască şi ei pe cel care le va face pozele, fără emoţiile unei nunţi, aşa încât în ziua cea mare să se simtă în largul lor alături de el.
De obicei, locaţia şedinţei foto de logodnă se alege de comun acord, aşa că este o ocazie pentru voi să faceţi niste fotografii într-un loc romantic sau care vă aminteşte de începuturile relaţiei voastre. 

Pret Fotograf Profesionist Nunta
Plăteşti 250 de euro pentru ca fotograful să fie prezent la eveniment timp de 12 ore, timp în care va face cel putin 600 de fotografii livrate pe DVD. În plus, ai parte şi de o sesiune foto pentru tine şi soţul tău, dar şi una pentru portrete de grup. În cazul în care pierzi fotografiile, dintr-un motiv sau altul, fotograful păstreaza imaginile în arhiva lui timp de cel puţin 5 ani.
Pentru un preţ bun ai pozele şi pe suport de hârtie, pe un album fotocarte în care sunt incluse cele mai bune imagini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu