Despre

Pentru mine fiecare eveniment este la fel de important, cat este si pentru dvs. Stiu ca ati planificat totul si stiu cat de mare va este nerabdarea sa va bucurati de evenimentul deosebit din viata dumneavoastra.

Folosesc aparatura profesionala de la Canon. Am aparatura, obiective si carduri de memorie de back-up, si va pastrez cativa ani fotografiile in colectia mea.

Trebuie sa intelegeti ca un proiect foto poate dura intre 2 si 5 zile (editarea fotografiilor) pentru a nu scapa din vedere fiecare detaliu al unei zile memorabile. Fotografiile vor fi editate si prelucrate individual.

Clientii spun despre mine ca sunt un fotograf profesionist si ca realizez fotografii unice care starnesc emotii. Eu mai adaug ca fotografia este marea mea pasiune. De cativa ani, imortalizez momente unice din viata de zi cu zi, prin fotografii vii si naturale. Ori de cate ori sunt privite, aceste fotografii creeaza emotii. Cred ca un fotograf instruit si expert, pe langa faptul ca trebuie sa fie prezent pretutindeni (dar totusi invizibil), trebuie sa capteze starea de suflet, bucuria, emotia si euforia oamenilor, sa creeze dintr-un eveniment, amintiri pretioase.

Nu va mai rapesc timpul cu amanunte despre munca mea, o fotografie spune mult mai multe. Trebuie sa retineti un singur lucru... "nu aparatul face fotografiile, ci fotograful."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu